Veranda wanden

Wilt u de wanden van uw overkapping of tuinkamer dicht maken maar wel blijven genieten van de open uitstraling? Met een glazen wand of glazen terrasscherm zit u uit de wind en behoudt u tegelijk het licht. Zo kunt u ‘s-avonds nog langer genieten van uw veranda.

U kunt bij ons kiezen uit een invulling met een glazen schuifwand indien gewenst met een optische roedeverdeling zoals u op de foto’s kunt zien. De glazen elementen worden altijd uitgevoerd in veiligheidsglas met gepolijste randen wat een luxe uitstraling geeft.

Veranda (schuif) wanden opgebouwd uit ons aluminium terrasscherm profiel behoren ook tot ons assortiment. Dit geeft weer een andere uitstraling. Zie de foto’s voor een indruk van de mogelijkheden.

Na opdracht meten wij het scherm of de schuifwand in waarna we pas overgaan tot productie. Wij werken uitsluitend met eigen ervaren montage ploegen, zo bent u altijd verzekerd van kwaliteit.

Wilt u meer informatie of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel voor een afspraak 0174-290717 of mail naar alucon@batistwestland.nl voor een afspraak in onze showroom, wij informeren u graag over de mogelijkheden

Natuurlijk kunt u ook het contact formulier invullen, dan nemen wij de eerst volgende werkdag contact met u op.