Repair Shuttle

Dé oplossing voor veilige glas reparatie

Ieder jaar vinden er ernstige ongevallen plaats door de gevaarlijke manier van glas reparatie op de kas, terwijl de wetgeving hierover duidelijk is. U mag het kasdek niet betreden zonder veilige voorziening. Onderhoud of snel een gebroken ruit vervangen kan met de repair shuttle zonder risico op een ongeval. Zo wordt het mogelijk om het aantal ongevallen op de kas te verminderen. Zie ook de publicatie van de Hagelunie over de shuttle.

Hoe werkt de repair shuttle

De shuttle brengt de monteurs met materiaal naar de juiste plek waar ze veilig kunnen werken. Het glas wordt naar boven gebracht met onze glaslift, wordt daarna gekanteld en op de shuttle geladen. Deze lift wordt later weer gebruikt om het kapotte glas af te voeren . Daarop zit een frame met zuignappen die de ruit uit de bak omhoog hijst om boven de reparatie plek te laten zakken. De reparatie gaat via de buitenzijde van de kas en met de opklapbare werkplateau’s rijdt de shuttle makkelijk over de (deels) geopende luchtramen.

Natuurlijk is het in een nood situatie verstandiger het gat snel en van binnenuit te dichten. Hiervoor hebben wij de reparatieset ontwikkeld.

De Repair Shuttle voldoet aan alle relevante CE markeringsrichtlijnen.

Wilt u meer informatie?

Ga naar de website van GHTec, bel ons op 0174-290717 of mail naar alucon@batistwestland.nl.

Natuurlijk kunt u ook het contact formulier invullen, dan nemen wij de eerst volgende werkdag contact met u op.