Reparatieset

Met onze reparatieset dicht u zelf in no time het gat van de kapotte ruit in uw kasdek. De set kan snel, veilig en van binnenuit worden geplaatst. Gereedschap en ervaring zijn hierbij niet nodig. Door de grote variatie in dek glasmaten maken wij de sets per bestelling voor u op maat.

Een bijkomend groot voordeel is dat u reparaties in eigen hand houdt en het werk voor de beglazer kan bundelen. Hij komt dan één keer langs voor meerdere schades tegelijk, dit drukt flink op de kosten. De sets zijn vele malen herbruikbaar, u slaat ze dus gewoon weer op voor de volgende schade.

Vaak is het zo dat er veel kwekers tegelijk zijn met ruitschade. Op deze momenten zijn de beglazers overbelast en wordt u opvolgend ingepland. Ook wij merken op die momenten dat de vraag enorm toeneemt. Ondanks dat wij dan met man en macht voor u aan de slag gaan, kunnen ook wij dan niet voorkomen dat bij ons de levertijden oplopen.

Laat u dan ook niet verrassen door schade en houd een aantal sets (advies 3 per hectare) op voorraad! Dit is tevens het advies van uw verzekering. Wellicht bent u ook geïnteresseerd in onze reparatiekarren of dek transportmiddelen.

Wilt u meer informatie of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel ons op 0174-290717 of mail naar alucon@batistwestland.nl.

Natuurlijk kunt u ook het contact formulier invullen, dan nemen wij de eerst volgende werkdag contact met u op.