Werken bij Batist

 

Wordt jij onze nieuwe constructiewerker en/ of lasser?

Even voorstellen: Batist Aluminium constructies is een toonaangevend bedrijf voor de levering van veiligheidsproducten in en op de kas en het produceren van prachtige carports, veranda’s en terrasschermen voor de particuliere sector. Voor de afdeling carports en veranda’s zijn wij op zoek naar een constructiewerker die de onderdelen kan samenstellen tot een mooie carport of veranda. Als je (nog) niet kunt lassen dan is dat geen probleem, daar kan je bij ons je certificaat voor halen.

Een volgende stap in jouw carrière?

In een klein team maak jij de carports en veranda’s, deze stel je samen uit onze eigen profielen. Samen met je collega’s ben je hier verantwoordelijk voor. Jouw inbreng wordt bij ons gewaardeerd, met de werkvoorbereiding overleg je over de kwaliteit en verbeteringen vanuit de praktijk.

In onze moderne werkplaats kom je niets tekort, we hebben alle machines die je nodig hebt om de carports te maken. Het is bij ons altijd netjes en opgeruimd en je beschikt over een flinke werkplek zodat je alle ruimte hebt voor de productie. Als je (nog) niet kunt lassen dan is dat geen probleem, je kunt bij ons je MIG/MAG en TIG certificaten of diploma’s halen.

We kunnen je het volgende bieden:

  • Een fulltime afwisselende baan in een modern pand
  • Een klein team met leuke collega’s
  • Een informele werksfeer
  • Een prima salaris dat past bij jouw leeftijd, ervaring en opleiding.

Kennis maken?

Ben jij degene of ken jij iemand die de volgende stap wil maken? Iemand die zich verder wil ontwikkelen binnen ons bedrijf? Of wil je gewoon eerst even kennis maken voor een rondleiding en het proeven van de sfeer? Neem gerust contact met me op. Ik zorg voor een lekkere bak koffie. Zie ik je snel?

Arnout Kling  |  Batist Alucon  |  E: A.kling@batistwestland.nl  |  T: 0174-290717